Elaboración de productos cárnicos / Basado en el trabajo de : Gaetano Paltrinieri, Marco R. Meyer ; con la colaboración de Kirchner Salinas,...[et al.] ; revisión de Glass Pastor

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Manuales para Educación Agropecuaria | Industrias Rurales ; no. 29Publication details: México : Trillas, 1982Edition: 1a edDescription: 116 p. : il. ; 23 cmISBN:
  • 968241105X
Subject(s): LOC classification:
  • TS1970 E43 1982
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Notes Date due Barcode
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química General TS1970 E43 1982 (Browse shelf(Opens below)) BIQO000002168 C:1 Consulta Solo lectura BIQO000002168
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General TS1970 E43 r1986 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available MVZ000002055

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha