De la leche al queso (Record no. 108335)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | nam a22 7a 4500 |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20170831120223.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 170831b mx ||||| |||| 00| 0 spa d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 9786074015027 |
050 04 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER | |
Classification number | HD9280.L29 |
Item number | D45 2011 |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Title | De la leche al queso |
Remainder of title | : queserías rurales en América Latina |
Statement of responsibility, etc | / Francois Boucher, Vitginie Brun, coordinadores |
250 ## - EDITION STATEMENT | |
Edition statement | 1a ed. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) | |
Place of publication, distribution, etc | México : |
Name of publisher, distributor, etc | Miguel Ángel Porrúa; |
-- | Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura, |
Date of publication, distribution, etc | 2011 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 409 p. : |
Other physical details | il. ; |
Dimensions | 23 cm. |
490 0# - SERIES STATEMENT | |
Series statement | Jesús Silva Herzog |
490 0# - SERIES STATEMENT | |
Series statement | Las Ciencias Sociales |
490 0# - SERIES STATEMENT | |
Series statement | Tercera Década |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE | |
Bibliography, etc | Incluye bibliografía |
611 24 - SUBJECT ADDED ENTRY--MEETING NAME | |
Meeting name or jurisdiction name as entry element | Taller Internacional de Trabajo sobre Queserías Rurales en América Latina |
Location of meeting | (Toluca : |
Date of meeting | Noviembre de 2010) |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Source of heading or term | lemb |
Topical term or geographic name as entry element | Queso |
General subdivision | Industria |
Geographic subdivision | América latina |
Form subdivision | Congresos |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name as entry element | Industria del queso |
Geographic subdivision | América latina |
Form subdivision | Congresos |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Boucher, Francois |
Relator term | coordinador |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Brun, Virginié |
Relator term | coordinador |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos |
Koha item type | Libro |
Estado de pérdida | Fuente de clasificación | Estado del daño | No para préstamo | Ubicación permanente | Ubicación actual | Apartado o colección | Fecha de adquisición | Fuente de adquisición | Edición | Área del conocimiento | Clasificación | Código de Barras | Date last seen | Número de copia | Tipo de recurso |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos | Biblioteca de la Unidad de Ciencias Ingeniería y Humanidades | Biblioteca de la Unidad de Ciencias Ingeniería y Humanidades | Colección "Miguel Ángel Porrúa" | 31/08/2017 | Donación | 1a | Ciencias Sociales y Administrativas | HD9280.L29 D45 2011 | BCU000000437 | 31/08/2017 | 1 | Libro |