Folleto explicativo de los principios de endocrinología (Record no. 130191)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00477nam a22001577a 4500 |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20240815122129.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 240815b mx |||||||| |||| 00| 0 spa d |
050 04 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER | |
Classification number | RC648 |
Item number | R63 1961 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Rodríguez, David. |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | Folleto explicativo de los principios de endocrinología |
Statement of responsibility, etc | / David Rodríguez. |
250 ## - EDITION STATEMENT | |
Edition statement | 1a ed. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) | |
Place of publication, distribution, etc | México : |
Name of publisher, distributor, etc | Editorial Orion, |
Date of publication, distribution, etc | 1961. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 38 p. : |
Other physical details | il. ; |
Dimensions | 19 cm. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Source of heading or term | lemb |
Topical term or geographic name as entry element | Endocrinología |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos |
Koha item type | Folleto |
Estado de pérdida | Fuente de clasificación | Estado del daño | No para préstamo | Ubicación permanente | Ubicación actual | Apartado o colección | Fecha de adquisición | Edición | Área del conocimiento | Total Checkouts | Clasificación | Código de Barras | Date last seen | Número de copia | Costo por reposición | Tipo de recurso |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos | Biblioteca del Colegio de San Nicolás | Biblioteca del Colegio de San Nicolás | General | 15/08/2024 | 1a ed. | Ciencias de la Salud | RC648 R63 1961 | BPCS000003488 | 15/08/2024 | 1 | 1.00 | Folleto |