Cooking with Japanese foods : (Record no. 143379)

MARC details
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 0895295830
050 04 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX724.5.J3
Item number B45 1993
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Belleme, John
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Cooking with Japanese foods :
Remainder of title A guide to the traditional natural foods of Japan /
Statement of responsibility, etc John Belleme, Jan Belleme
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc New York :
Name of publisher, distributor, etc Avery Publishing Group Inc.,
Date of publication, distribution, etc 1993
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent xii, 220 p. :
Other physical details il ;
Dimensions 26 cm.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Apéndice, bibliografia e índice
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Source of heading or term lemb
Topical term or geographic name as entry element Cocina japonesa
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Belleme, Jan
Relator term coaut.
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos
Koha item type Libro
Holdings
Estado de pérdida Fuente de clasificación Estado del daño No para préstamo Ubicación permanente Ubicación actual Apartado o colección Fecha de adquisición Fuente de adquisición Edición Área del conocimiento Clasificación Código de Barras Date last seen Número de copia Tipo de recurso
  Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos     Biblioteca del Departamento de Idiomas Biblioteca del Departamento de Idiomas General 15/08/2018 Unidad Académica 1a Educación y Humanidades TX724.5.J3 B45 1993 BDI000002626 15/08/2018 1 Libro

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