El huerto familiar biointensivo : (Record no. 32945)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00677nam a22001697a 4500
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20150124123745.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 120824t mx||||| |||| 00| 0 spa d
050 04 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number SB320.9
Item number H84 2008
245 03 - TITLE STATEMENT
Title El huerto familiar biointensivo :
Remainder of title Introducción al método de cultivo biointensivo, alternativa para cultivar más alimentos en menos espacio y mejorar el suelo /
Statement of responsibility, etc ilustrador Ricardo Figueroa
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement 1a ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc México :
Name of publisher, distributor, etc Secretaría de Medio Ambiente y Recursos Naturales,
Date of publication, distribution, etc 2008
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 39 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 27 cm.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Incluye glosario
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Source of heading or term Lemb
Topical term or geographic name as entry element Vegetales
General subdivision Métodos de cultivo
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Figueroa, Ricardo,
Relator term il.
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos
Koha item type Libro
Holdings
Estado de pérdida Fuente de clasificación Estado del daño No para préstamo Ubicación permanente Ubicación actual Apartado o colección Fecha de adquisición Edición Área del conocimiento Clasificación Código de Barras Date last seen Número de copia Tipo de recurso
  Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos   Ejemplar único Biblioteca de la Facultad de Biología Biblioteca de la Facultad de Biología General 24/08/2012 1a. ed. Ciencias Agropecuarias SB320.9 H84 2008 BFB000000442 16/01/2015 C:1 Libro

Powered by Koha