Introducción a las ciencias sociales I Bachilleres : (Record no. 40143)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00499nam a22001457a 4500 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 130819t mx||||| |||| 00| 0 spa d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 9686620311 |
050 04 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER | |
Classification number | H61 |
Item number | G35 1994 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Gallo, Miguel Angel |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | Introducción a las ciencias sociales I Bachilleres : |
Remainder of title | Conforme a los programas vigentes del colegio de bachilleres |
Statement of responsibility, etc | Miguel Angel gallo |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) | |
Place of publication, distribution, etc | México : |
Name of publisher, distributor, etc | Quinto Sol, |
Date of publication, distribution, etc | 1994 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 124 p. |
Dimensions | 22 cm |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name as entry element | Ciencias sociales |
General subdivision | Sociología |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Clasificación Decimal Dewey |
Koha item type | Libro |
Estado de pérdida | Fuente de clasificación | Estado del daño | No para préstamo | Ubicación permanente | Ubicación actual | Apartado o colección | Fecha de adquisición | Fuente de adquisición | Enumeración de Serie / Cronológica | Dependencia de educación superior (DES) | Área del conocimiento | Clasificación | Código de Barras | Date last seen | Número de copia | Tipo de recurso |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos | Biblioteca de la Facultad de Psicología | Biblioteca de la Facultad de Psicología | General | 19/08/2013 | BFP000002650 | H61 G35 1994 | BFP000002650 | 19/08/2013 | 1 | Libro |