El efecto Lucifer : (Record no. 94624)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00644nam a22001937a 4500
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20150604135751.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 150604b sp||||| |||| 00| 0 spa d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9788449320972
050 ## - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number BF789 .E94
Item number Z56 2008
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Zimbardo, Philip G
245 13 - TITLE STATEMENT
Title El efecto Lucifer :
Remainder of title el porqué de la maldad /
Statement of responsibility, etc Philip Zimbardo ; tr. Genís Sánchez Barberan
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement 1a ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Barcelona, España :
Name of publisher, distributor, etc Paidós,
Date of publication, distribution, etc 2008
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 676 p. ;
Dimensions 24 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Traducción de: The Lucifer effect
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Source of heading or term Lemb
Topical term or geographic name as entry element Bien y mal
General subdivision Aspectos psicológicos
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Sánchez Barberán, Genís,
Relator term tr.
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos
Koha item type Libro
Holdings
Estado de pérdida Fuente de clasificación Estado del daño No para préstamo Ubicación permanente Ubicación actual Apartado o colección Fecha de adquisición Edición Área del conocimiento Clasificación Código de Barras Date last seen Número de copia Tipo de recurso
  Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos     Biblioteca de la Facultad de Filosofía Biblioteca de la Facultad de Filosofía General 04/06/2015 1a ed. Educación y Humanidades BF789.E94 Z56 2008 BFF000011134 04/06/2015 1 Libro

Powered by Koha