Elements of food technology / (Record no. 95508)

MARC details
000 -LEADER
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008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field t19771977ctua eng
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 0870552457
245 00 - TITLE STATEMENT
Title Elements of food technology /
Statement of responsibility, etc ed. Norman W. Desrosier.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Westport, Connecticut :
Name of publisher, distributor, etc Avi Publishing,
Date of publication, distribution, etc 1977
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent xiii, 772 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 23 cm.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Incluye índice
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Alimentos
General subdivision Proteinas
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Desrosier, Norman W., ed.
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos
Koha item type Libro
Holdings
Estado de pérdida Fuente de clasificación Estado del daño No para préstamo Ubicación permanente Ubicación actual Apartado o colección Fecha de adquisición Edición Enumeración de Serie / Cronológica Dependencia de educación superior (DES) Área del conocimiento Clasificación Código de Barras Date last seen Número de copia Tipo de recurso Nota pública
  Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos   Consulta Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química General 07/07/2015 1a ed. BIQO000001685 Ingeniería y Arquitectura Ingeniería y Tecnología TP370 E44 1977 BIQO000001685 18/10/2017 C:1 Libro Solo lectura

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