Food protein sources / (Record no. 96390)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00570cam a2200193 4500
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 0521205883
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field t19751975enk eng
245 00 - TITLE STATEMENT
Title Food protein sources /
Statement of responsibility, etc ed. N. W. Pirie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc London, New York :
Name of publisher, distributor, etc Cambridge University Press,
Date of publication, distribution, etc c1975
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent xx, 260 p. :
Dimensions 24 cm.
440 #0 - SERIES STATEMENT/ADDED ENTRY--TITLE
Title International Biological Programmed ;
Volume number/sequential designation no.4
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Incluye índice
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Alimentos
General subdivision Proteínas
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Pirie, N. W., ed.
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos
Koha item type Libro
Holdings
Estado de pérdida Fuente de clasificación Estado del daño No para préstamo Ubicación permanente Ubicación actual Apartado o colección Fecha de adquisición Edición Enumeración de Serie / Cronológica Dependencia de educación superior (DES) Área del conocimiento Clasificación Código de Barras Date last seen Número de copia Costo por reposición Tipo de recurso Nota pública
  Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos   Consulta Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química General 18/08/2015 1a. ed. BIQO000003363 Ingeniería y Arquitectura Ingeniería y Tecnología TX357 F66 1975 BIQO000003363 18/10/2017 C:1 759.50 Libro Solo para lectura

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