Food chemistry Lillian Hoagland Meyer
Material type: TextSeries: Van nostrand reinhold chemistry textbook seriesPublication details: New York : Van Nostrand Reinhold Company , 1969Edition: 6a edDescription: xiv,385 p. : il. ; 23 cmSubject(s): LOC classification:- TX545 H63 1969
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro | Biblioteca de la Unidad de Ciencias Ingeniería y Humanidades General | TX545 H63 1969 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | BCU000010216 |
Browsing Biblioteca de la Unidad de Ciencias Ingeniería y Humanidades shelves, Shelving location: General Close shelf browser (Hides shelf browser)
TX541 M35 1981 Métodos modernos de análisis de alimentos | TX541 M35 1981 Métodos modernos de análisis de alimentos | TX541 T43 1973 Análisis microbiológico de los alimentos | TX545 H63 1969 Food chemistry | TX545 K57 r2000 Composición y análisis de alimentos de Pearson | TX545 K57 r2000 Composición y análisis de alimentos de Pearson | TX545 S26 2002 Introducción al análisis sensorial de los alimentos |
Incluye : apéndice, bibliografía e índice
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.