La Ciencia de los alimentos / Norman N. Potter, Joseph H. Hotchkiss.
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 9788420008912
- TX551 P68 r2007
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteca de la Escuela de Químico-Farmacobiología General | TX551 P68 r2007 (Browse shelf(Opens below)) | C:1 | Available | QFB000000154 | ||
![]() |
Biblioteca de la Escuela de Químico-Farmacobiología General | TX551 P68 r2007 (Browse shelf(Opens below)) | C:2 | Available | QFB000000155 | ||
![]() |
Biblioteca de la Escuela de Químico-Farmacobiología General | TX551 P68 r2007 (Browse shelf(Opens below)) | C:3 | Available | QFB000000156 |
Browsing Biblioteca de la Escuela de Químico-Farmacobiología shelves, Shelving location: General Close shelf browser (Hides shelf browser)
TX545 C67 2015 La química y la cocina / | TX545 K57 r2011 Composición y análisis de alimentos de pearson / | TX551 P68 r2007 La Ciencia de los alimentos / | TX551 P68 r2007 La Ciencia de los alimentos / | TX551 P68 r2007 La Ciencia de los alimentos / | TX601 M36 r2015 Manual de conservación de alimentos : | TX601 M36 r2015 Manual de conservación de alimentos : |
Incluye índice
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.