Ciencia y tecnología de la carne teoría y práctica.
Material type: TextPublication details: Zaragoza, España : Acribia, 1971Edition: 1a edDescription: v. : il. ; 21 cmUniform titles:- Fleischforschung und praxis heft Español
- HD9410.5 C54 1971
Contents:
Contenido : T. 1. La investigación en la ciencia de la carne / Reinhold Grau. T. 12. Aditivos e ingredientes / Ulrich Gerhardt.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro | Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General | HD9410.5 C54 1971 (Browse shelf(Opens below)) | C : 1 T.1 | Available | MVZ000004237 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General | HD9410.5 C54 1971 (Browse shelf(Opens below)) | C : 1 T.12 | Available | MVZ000004240 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General | HD9410.5 C54 1971 (Browse shelf(Opens below)) | C : 2 T.1 | Available | MVZ000004238 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General | HD9410.5 C54 1971 (Browse shelf(Opens below)) | C : 3 T.1 | Available | MVZ000004239 |
Contenido : T. 1. La investigación en la ciencia de la carne / Reinhold Grau. T. 12. Aditivos e ingredientes / Ulrich Gerhardt.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.