Composición y análisis de alimentos de pearson / Ronald S. Kirk , Ronald Sawyer , Harold Egan
Publication details: México: Grupo Editorial Patria, r2009Edition: 2a. edDescription: x, 773 p. : 27 cm. ilISBN:- 9789682612640
- TX545 K57 2009
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro | Biblioteca de la Escuela de Químico-Farmacobiología General | TX545 K57 r2011 (Browse shelf(Opens below)) | QFB000000076 | C:1 | Available | QFB000000076 | |||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química General | TX545 K57 2009 (Browse shelf(Opens below)) | BIQO000003796 | C:1 | Consulta | Solo lectura | BIQO000003796 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química General | TX545 K57 2009 (Browse shelf(Opens below)) | BIQO000003797 | C:2 | Available | Préstamo | BIQO000003797 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química General | TX545 K57 2009 (Browse shelf(Opens below)) | BIQO000003798 | C:3 | Available | Préstamo | BIQO000003798 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química General | TX545 K57 2009 (Browse shelf(Opens below)) | BIQO000003799 | C:4 | Available | Préstamo | BIQO000003799 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química General | TX545 K57 r2011 (Browse shelf(Opens below)) | BIQO000005150 | C:5 | Available | Préstamo | BIQO000005150 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química General | TX545 K57 2011 (Browse shelf(Opens below)) | BIQO000005321 | C:7 | Available | Préstamo | BIQO000005321 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química General | TX545 K57 2011 (Browse shelf(Opens below)) | BIQO000005794 | C:6 | Available | Préstamo | BIQO000005794 |
Browsing Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química shelves, Shelving location: General Close shelf browser (Hides shelf browser)
TX545 K57 2009 Composición y análisis de alimentos de pearson / | TX545 K57 2009 Composición y análisis de alimentos de pearson / | TX545 K57 2011 Composición y análisis de alimentos de pearson / | TX545 K57 2011 Composición y análisis de alimentos de pearson / | TX545 K57 r2011 Composición y análisis de alimentos de pearson / | TX546 P43 1989 Evaluación sensorial de los alimentos : | TX551 P68 1973 La Ciencia de los alimentos / |
Traducción de :Pearson's composition and analysis of food
Incluye bibliografía e índice
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.