Elementos fundamentales en el cálculo de dietas / Claudia Ascencio Peralta.
Material type: TextPublication details: México : El Manual Moderno, 2011.Edition: 1a edDescription: xii, 218 p. : il. ; 23 cmISBN:- 9786074480825
- RM216 A83 2011
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ciencias Médicas y Biológicas General | RM216 A83 2011 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | General | BFM000009818 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ciencias Médicas y Biológicas General | RM216 A83 2011 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | General | BFM000009819 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ciencias Médicas y Biológicas General | RM216 A83 2011 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | General | BFM000009820 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ciencias Médicas y Biológicas General | RM216 A83 2011 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | General | BFM000006508 | ||
Libro | Biblioteca de la Unidad de Ciencias Ingeniería y Humanidades General | RM216 A83 r2014 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | BCU000014874 |
Incluye bibliografía : p. 205-206 e índice
Bib. Med. ISO 2017
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.