Economía de la producción avícola / Eric S. Clayton ; tr. Ángel González Grau, Nicandro Albert Abad.
Material type: TextPublication details: Zaragoza, España : Acribia, 1969Edition: 1a edDescription: xii, 192 p. ; 22 cmSubject(s):Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro | Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General | HD9437 C53 1969 (Browse shelf(Opens below)) | C:1 | Available | MVZ000006131 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General | HD9437 C53 1969 (Browse shelf(Opens below)) | C:2 | Available | MVZ000006130 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General | HD9437 C53 1969 (Browse shelf(Opens below)) | C:3 | Available | MVZ000006129 |
Browsing Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia shelves, Shelving location: General Close shelf browser (Hides shelf browser)
HD9436 .S72 O85 1998 Ovino de carne : | HD9437 C53 1969 Economía de la producción avícola / | HD9437 C53 1969 Economía de la producción avícola / | HD9437 C53 1969 Economía de la producción avícola / | HD9450 B68 1972 Economia de la pesca / | HD9450 W56 1984 Introducciáon a los subproductos de pesquería / | HD9450 .5 P47 1968 La pesca como factor de la economía alimentaria. |
Traducción de : The economics of the poultry industry
MVZ
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.