Fundamentos de la elaboración del queso / Sawen Christoforowitsch Dilanjan ; traducido por Fritz Kuhn y Carlos Bernaldo de Quirós y Fernández

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Zaragoza, España : Acribia, 1984Edition: 1a edDescription: 127 p. : il. ; 20 cmISBN:
  • 8420000019
Subject(s): LOC classification:
  • SF271  D55 1984
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General SF271 D55 1984 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available MVZ000002082
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General SF271 D55 1984 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available MVZ000002083
Browsing Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia shelves, Shelving location: General Close shelf browser (Hides shelf browser)
SF259 G55 1974 Dehydration of natural and simulated dairy products / SF271 C42 1992 Los quesos / SF271 D55 1984 Fundamentos de la elaboración del queso SF271 D55 1984 Fundamentos de la elaboración del queso SF271 S26 1991 Fabricación de queso SF271 S26 1998 Fabricación de queso SF271 .2 C36 2002 El análisis sensorial de los quesos /

Traducción de : Grundlagen der Kaseherstellung

Incluye bibliografía e índice

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha