Alimentos congelados : tecnología y comercialización / Karl Herrmann ; traductor Carlos Bernarldo De Quirós ; revisión Roberto Martín Sarmiento.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Zaragoza, España : Acribia, 1976Edition: 1a edDescription: 285 p. : il. ; 23 cmISBN:
  • 8420000094
Uniform titles:
  • Tiefgefrorene lebensmittel Español
Subject(s): LOC classification:
  • TP372.2 H47 1976
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General TP372.2 H47 1976 (Browse shelf(Opens below)) C :2 Available MVZ000004884
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General TP372.2 H47 1976 (Browse shelf(Opens below)) C : 1 Available MVZ000004883
Browsing Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia shelves, Shelving location: General Close shelf browser (Hides shelf browser)
TP370 P67 1999 Ciencia de los alimentos TP371.2 L84 1995 Conservación química de los alimentos TP372.2 H47 1976 Alimentos congelados TP372.2 H47 1976 Alimentos congelados TP372.6 N67 2000 Normas de calidad de alimentos y bebidas TP374 C65 2004 Manual del envasado de alimentos y bebidas TP493 A65 2000 Aplicación del frío a los alimentos

BIbliografía : p. 259-278

Incluye índice

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha