Administración financiera aplicada a restaurantes : teoría y práctica / Gamaliel Ayala brito, Betel Becerril Sánchez.

By: Material type: TextTextPublication details: México : Instituto Mexicano de Contadores Públicos, 2005Edition: 1a edDescription: 122 p. ; 22 cmISBN:
  • 9706651896
Subject(s): LOC classification:
  • TX911.3.F5  A93 2005
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Contaduría y Ciencias Administrativas General TX911.3.F5 A93 2005 (Browse shelf(Opens below)) C:1 Consulta BCCA000009186
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Contaduría y Ciencias Administrativas General TX911.3.F5 A93 2005 (Browse shelf(Opens below)) C:2 Available BCCA000009187
Browsing Biblioteca de la Facultad de Contaduría y Ciencias Administrativas shelves, Shelving location: General Close shelf browser (Hides shelf browser)
TX911.3.C65 R56 1999 Costo de alimentos y bebidas TX911.3.C65 R56 1999 Costo de alimentos y bebidas TX911.3.F5 A93 2005 Administración financiera aplicada a restaurantes TX911.3.F5 A93 2005 Administración financiera aplicada a restaurantes TX911.3.M27 T67 r2016 Administración hotelera TX911.3.M3 K68 2004 Marketing para turismo TX911.3.M3 K68 2004 Marketing para turismo

Incluye bibliografía, glosario e índice

PIFI 3.0

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha