Elaboración de productos cárnicos / Basado en el trabajo de : Gaetano Paltrinieri, Marco R. Meyer ; con la colaboración de Kirchner Salinas,...[et al.] ; revisión de Glass Pastor
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 9682435893
- TS1970 E43 1990
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General | TS1970 E43 1990 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | MVZ000002056 | ||
![]() |
Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General | TS1970 E43 r1992 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | MVZ000002057 | ||
![]() |
Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General | TS1970 E43 r2004 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | MVZ000002058 | ||
![]() |
Biblioteca del Instituto de Investigaciones Agropecuarias y Forestales General | S496 E53 r1997 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | BIIA000000998 |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.