000 00820cam a2200229 4500
008 031114t20032003flua g 000 0 eng u
020 _a1566769930
035 _aa433328
050 0 4 _aTP371.2
_bT73 2002
245 0 0 _aTransport phenomena in food processing /
_c editores Jorge Welti-Chanes, Jorge F: Vélez-Ruiz, Gustavo V. Barbosa-Cánovas.
260 _aBoca Raton :
_bCRC PRESS,
_cc2003
300 _a545 p. :
_bil. ;
_c24 cm.
440 0 _aFood preservation technology series.
506 _aRecursos propios escuela
504 _aincluye índice
650 7 _aEfecto alimento
_xCalor encendido
_2Librunam
650 7 _aSector alimenticio
_xComercio
_2Librunam
700 1 _aJorge Welti-Chanes, ed.
700 1 _aJorge F. Vélez-Ruiz, ed.
700 1 _aGustavo V. Barbosa-Cánovas, ed.
942 _2lcc
_cLIB
999 _c95531
_d95531