Food acid manufacture (Record no. 101646)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00581cam a2200193 4500
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20220601100027.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 1974 eng
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 0815505310
050 04 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TP456.A2
Item number L39 1974
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Lawrence, A. A.
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Food acid manufacture
Remainder of title : recent developments /
Statement of responsibility, etc A. A. Lawrence.
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement 1a ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Park Ridge, New Jersey :
Name of publisher, distributor, etc Noyes data Corporation,
Date of publication, distribution, etc 1974
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent xi, 221 p. ;
Dimensions 24 cm.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Incluye índice
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Tecnologia de alimentos
Source of heading or term lemb
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Ácidos
Source of heading or term lemb
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos
Koha item type Libro
Holdings
Estado de pérdida Fuente de clasificación Estado del daño No para préstamo Ubicación permanente Ubicación actual Apartado o colección Fecha de adquisición Edición Área del conocimiento Total Checkouts Clasificación Código de Barras Date last seen Número de copia Costo por reposición Tipo de recurso
  Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos     Biblioteca de la Unidad de Ciencias Ingeniería y Humanidades Biblioteca de la Unidad de Ciencias Ingeniería y Humanidades General 01/06/2022 1a ed. Ingeniería y Tecnología   TP456.A2 L39 1974 BCU000011338 01/06/2022 1 1.00 Libro

Powered by Koha