Tratado práctico para la elaboración de quesos : (Record no. 167136)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00543nam a22001577a 4500
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230503134103.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 230503b ag |||||||| |||| 00| 0 spa d
050 04 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number SF271
Item number B37 1955
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Barrientos, José E.
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Tratado práctico para la elaboración de quesos :
Remainder of title sus clases, tipos, orígenes /
Statement of responsibility, etc José E. Barrientos
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Buenos Aires, :
Name of publisher, distributor, etc Bell,
Date of publication, distribution, etc 1955
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 270 páginas :
Other physical details ilustraciones ;
Dimensions 20 cm
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Source of heading or term lemb
Topical term or geographic name as entry element Elaboración de quesos
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Source of heading or term lemb
Topical term or geographic name as entry element Industria del queso
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos
Koha item type Libro
Holdings
Estado de pérdida Fuente de clasificación Estado del daño No para préstamo Ubicación permanente Ubicación actual Apartado o colección Fecha de adquisición Edición Dependencia de educación superior (DES) Área del conocimiento Total Checkouts Clasificación Código de Barras Date last seen Número de copia Costo por reposición Tipo de recurso
  Biblioteca del Cogreso de los Estados Unidos     Biblioteca del Instituto de Investigaciones Históricas Biblioteca del Instituto de Investigaciones Históricas Fondo bibliográfico “Carolina Escudero de Múgica” 03/05/2023 1a ed. Humanidades Ciencias Sociales y Administrativas   SF271 B37 1955 IIH000034535 03/05/2023 C:1 1.00 Libro

Powered by Koha