Ciencia de la leche : principios de técnica lechera / Charles Alais ; traducción Antonio Lacasa Godina.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: México : Continental, 1970Edition: 1a edDescription: 594 p. : il. ; 23 cmISBN:
  • 9682611822
Uniform titles:
  • Science du lait. príncipes des techniques laitieres Español
Subject(s): LOC classification:
  • SF251  A43 1970
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General SF251 A43 r1981 (Browse shelf(Opens below)) C:1 Available MVZ000002730
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General SF251 A43 r2003 (Browse shelf(Opens below)) C:2 Available MVZ000002732
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General SF251 A43 r1970 (Browse shelf(Opens below)) C:6 Available MVZ000002728
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General SF251 A43 r1984 (Browse shelf(Opens below)) C:5 Available MVZ000002729
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General SF251 A43 r2001 (Browse shelf(Opens below)) C : 1 Available MVZ000002733
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General SF251 A43 r1998 (Browse shelf(Opens below)) C : 3 Available MVZ000002731
Browsing Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia shelves, Shelving location: General Close shelf browser (Hides shelf browser)
SF251 A43 r1984 Ciencia de la leche SF251 A43 r1998 Ciencia de la leche SF251 A43 r2001 Ciencia de la leche SF251 A43 r2003 Ciencia de la leche SF251 K42 1992 Introducción a la lactología / SF251 K42 1992 Introducción a la lactología / SF251 K42 2002 Introducción a la lactología /

Bibliografía : p. 577-582 e índice

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha