Análisis microbiológico de los alimentos F. S. Thatcher, D. S. Clark ; traducido por B. Moreno García, recopilado y editado por F. S. Tatcher y D. S. Clark
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 8420003085
- Microorganisms in food : Their significance and methods of enumeration, Español.
- TX541 T43 1973
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química General | TX541 T43 1973 (Browse shelf(Opens below)) | BIQO000003220 | C:1 | Consulta | Solo lectura | BIQO000003220 | ||
![]() |
Biblioteca de la Unidad de Ciencias Ingeniería y Humanidades General | TX541 T43 1973 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | BCU000010224 |
Browsing Biblioteca de la Facultad de Ingeniería Química shelves, Shelving location: General Close shelf browser (Hides shelf browser)
TX541 M55 2012 Química de alimentos : | TX541 S26 2002 Introducción al análisis sensorial de los alimentos | TX541 S26 2002 Introducción al análisis sensorial de los alimentos | TX541 T43 1973 Análisis microbiológico de los alimentos | TX545 B33 1981 Química de los alimentos / | TX545 B33 2006 Química de los alimentos | TX545 B33 2006 Química de los alimentos |
Incluye índice
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.