Elaboración de productos lácteos / basado en el trabajo de Marco R. Meyer ; colaborador Kirchner Salinas ... [et al.] ; revisión de F. Orozco Luna.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Manuales para educación agropecuaria | Area Industrias rurales ; no. 32Publication details: México : Trillas : Secretaria de Educación Publica, 1982Edition: 1a edDescription: 122 p. : il. ; 23 cmISBN:
  • 9682411025
Subject(s): LOC classification:
  • SF250 .5  E42 1984
  • SF250.5  E43 1982
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General SF250 .5 E42 1984 (Browse shelf(Opens below)) C:1 Available MVZ000002455
Libro Libro Biblioteca de la Unidad de Ciencias Ingeniería y Humanidades General SF250.5 E43 r1986 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available BCU000023422
Libro Libro Biblioteca de la Unidad de Ciencias Ingeniería y Humanidades General SF250.5 E43 r1986 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available BCU000023423
Browsing Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia shelves, Shelving location: General Close shelf browser (Hides shelf browser)
SF250.5 D87 2009 Lácteos y derivados : SF250.5 D87 2009 Lácteos y derivados : SF250.5 D87 2009 Lácteos y derivados : SF250 .5 E42 1984 Elaboración de productos lácteos SF250 .5 E42 r2004 Elaboración de productos lácteos / SF250 .5 J43 2005 Ingeniería de los procesos aplicada a la industria láctea / SF250 .5 L43 1983 Producción lechera :

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha