Food biochemistry and food proccesing / edited by Benjamin K. Simpson,...[et al.]
Material type: TextPublication details: Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2012Edition: 2a edDescription: xii, 896 p. : il. ; 28 cmISBN:- 9780813808741
- TP370.8 F66 2012
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ciencias Agropecuarias General | TP370.8 F66 2012 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | BFCAA000000052 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ciencias Agropecuarias General | TP370.8 F66 2012 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | BFCAA000000053 | ||
Libro | Biblioteca de la Facultad de Ciencias Agropecuarias General | TP370.8 F66 2012 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | BFCAA000000054 |
Browsing Biblioteca de la Facultad de Ciencias Agropecuarias shelves, Shelving location: General Close shelf browser (Hides shelf browser)
TP370 M36 2007 Manual del procesado de los alimentos | TP370.8 F66 2012 Food biochemistry and food proccesing | TP370.8 F66 2012 Food biochemistry and food proccesing | TP370.8 F66 2012 Food biochemistry and food proccesing | TP371.2 T43 2004 Tecnología térmicas para el procesado de los alimentos | TP371.2 T43 2004 Tecnología térmicas para el procesado de los alimentos | TP371.2 T43 2004 Tecnología térmicas para el procesado de los alimentos |
Incluye bibliografía e índice
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.