Ciencia de los alimentos : bioquímica - microbiología - procesos - productos / Romain Jeantet, ... [et al.] coordinadores ; traducido por José Antonio Beltrán García

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Zaragoza : Acribia, 2010Edition: 1a edDescription: 2 v. : il. ; 24 cmISBN:
  • 9788420011486 (volumen 1)
  • 9788420011493 (volumen 2)
  • 9788420011479 (obra completa)
Uniform titles:
  • Science des aliments biochimie-microbiologie-procédés-produits. Español.
Subject(s): LOC classification:
  • TX353 C54 2010
Contents:
V. 1 Estabilización biológica y fisicoquímica V. 2 Tecnología de los productos alimentarios
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode
Libro Libro Biblioteca de la Escuela de Químico-Farmacobiología General TX353 C54 r2013 (Browse shelf(Opens below)) 1 1 Available QFB000000390
Libro Libro Biblioteca de la Escuela de Químico-Farmacobiología General TX353 C54 r2013 (Browse shelf(Opens below)) 2 1 Available QFB000000391
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Ciencias Agropecuarias General TX353 C54 2010 (Browse shelf(Opens below)) C:1 V:1 Available BFCAA000000074
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Ciencias Agropecuarias General TX353 C54 2010 (Browse shelf(Opens below)) C:1 V:2 Available BFCAA000000077
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Ciencias Agropecuarias General TX353 C54 2010 (Browse shelf(Opens below)) C:2 V:1 Available BFCAA000000075
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Ciencias Agropecuarias General TX353 C54 2010 (Browse shelf(Opens below)) C:2 V:2 Available BFCAA000000078
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Ciencias Agropecuarias General TX353 C54 2010 (Browse shelf(Opens below)) C:3 V:1 Available BFCAA000000076
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Ciencias Agropecuarias General TX353 C54 2010 (Browse shelf(Opens below)) C:3 V:2 Available BFCAA000000079

Incluye bibliografía e índice

V. 1 Estabilización biológica y fisicoquímica V. 2 Tecnología de los productos alimentarios

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha