Ecología microbiana de los alimentos / International Commission on Microbiological Specifications for Foods ; comité ed. J. H. Silliker ... [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Zaragoza, España: Acribia, c1980Description: 2v.: il. ; 24 cmISBN:
  • 8420005193
Subject(s):
Contents:
Contenido: v.1. Factores que afecta a la supervivencia de los microorganismo en los alimentos -- v.2. Productos alimenticios
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General QR115 E26 1980 (Browse shelf(Opens below)) C:1 V.1 Available MVZ000001285
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General QR115 E26 1980 (Browse shelf(Opens below)) C:1 V.2 Available MVZ000001280
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General QR115 E26 1980 (Browse shelf(Opens below)) C:2 V.1 Available MVZ000001284
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General QR115 E26 1980 (Browse shelf(Opens below)) C:2 V.2 Available MVZ000001279
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General QR115 E26 1980 (Browse shelf(Opens below)) C:3 V.1 Available MVZ000001283
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General QR115 E26 1980 (Browse shelf(Opens below)) C:3 V.2 Available MVZ000001278
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General QR115 E26 1980 (Browse shelf(Opens below)) C:4 V.1 Available MVZ000001282
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General QR115 E26 1980 (Browse shelf(Opens below)) C:5 V.1 Available MVZ000001281

Traducción de: Microbial ecology of foods. v.1.: factors affecting life and death of microorganisms

Bibliografía: p. 272-307

Incluye apéndice e índice

Contenido: v.1. Factores que afecta a la supervivencia de los microorganismo en los alimentos -- v.2. Productos alimenticios

MVZ

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha