Ciencia de la carne / P. D. Warris ; traducción de Jorge Ruiz Carrascal

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Zaragoza, España : Acribia, 2003Edition: 1a edDescription: ix, 309 p. : il. ; 25 cmISBN:
  • 8420010057
Subject(s): LOC classification:
  • TX373 W37 2003
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General TX373 W37 2003 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available MVZ000002078
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General TX373 W37 2003 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available MVZ000002079
Libro Libro Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia General TX373 W37 2003 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available MVZ000002080
Browsing Biblioteca de la Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia shelves, Shelving location: General Close shelf browser (Hides shelf browser)
TX373 F86 1979 Fundamentos de ciencia de la carne TX373 W37 2003 Ciencia de la carne TX373 W37 2003 Ciencia de la carne TX373 W37 2003 Ciencia de la carne TX406 G46 1975 Especias y condimentos TX406 G46 1975 Especias y condimentos TX531 G84 1973 Métodos modernos de análisis químico de carnes y productos cárnicos

Traducción de : Meat science. An introductory text

Bibliografía : p. 279-298 e índice

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha